Syksyn uudet tuttavuudet

26 syys

Stallone ja Bob Marley

Mieletöntä aina vaan joka syksy liikkua luonnossa joka yhtäkkiä vaihtaa väriä, lehdet alkavat rapista jalkojen alla, ilma tuntua kuulaan kirpeältä… Melkein sanoisin että ilmassa alkaa tuoksua talvi. Nämä kuvissa esiintyvät kaverit painuvat myös talven viettoon -alpakat pihattoonsa ja murmelit sekä salamanterit syville unten maille.  Henkilökohtaisesti olen aina huumassa vuodenaikojen vaihtumisesta, oli se sitten talvesta kevääseen tai kesästä syksyyn, joka kerta on ihanaa kun luonto muuttuu!

Vuodenajan vaihtuminen vaikuttaa niin moneen asiaan arjessakin; talven tullen saa pukeutua ihanan lämpimiin pörröisiin villapaitoihin ja talvisaappaisiin. Kesän tullen on vapauttavaa kuoriutua noista vermeistä ja kulkea niin vähissä vaatteissa kuin uskaltaa. Itselläni työkuviot  muuttuvat täysin kesän ja talven välillä, ja syksyisin sekä keväisin on se pieni hengähdystauko välissä, useimmiten jonkinmoisen reissun puitteissa.

Harrastukset muuttuvat. Kesän vaellus, ratsastus ja juoksu vaihtuvat lasketteluun. Salitreeni sekä kotijooga pysyvät säännöllisen epäsäännöllisesti mukana vuoden ympäri. Talven aikataulu on intensiivisempi, eikä vapaa-aikaa ole samalla lailla. Matkatyö toki piristää läpi sen pimeimmän talven, vaikkei se täälläpäin maailmaa olekaan ihan niin pimeä kuin Suomessa. Rakastan tätä vaihtelua, monella elämän osa-alueella.

Olin itseasiassa aikeissa kirjoitella hyväksi havaitsemistani luonnonkosmetiikkatuotteista, mutta sen sijaan päädyin höpöttämään jälleen kerran syksystä ja lataamaan kuvia laamoista ja jyrsijöistä. Hmm… no, eläinkuvissahan on vaan yksinkertaisesti jotain vastustamatonta, ja ne saavat miltei poikkeuksetta hyvälle tuulelle :)Nyt painun kävelylle ihastelemaan niitä syksyn värejä ja tuoksuja! Tässä vielä muutama hymyilemään laittavan suloinen pikkukaveri:

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: