Ihana raparperi

1 Hei

DSCN5060

Taas raparperia, sitä menee nyt paljon kun kausi on parhaimmillaan 🙂

Gluteeniton Raparperi-kaurapaistos

Raparperia paloina, kanelilla ja hunajalla maustettuna

Päälle seos kaurahiutaleista, jostain ruskeasta sokerista ja voisulasta/kookosöljystä

Uunita 200C puolisen tuntia rapsakaksi, nautiskele, mahdollisesti kermavaahdon tai kookoskerman kera. Anna suun vetäytyä hymyyn.

DSCN5061

Advertisements

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: